BIRO GREENSOFT - WEB DESIGN
 
 
U savremenom svetu Web prezentacija predstavlja "ogledalo" Vaše firme (organizacije) na Internetu i u mnogome može poboljšati opšti imidž. Ako nemate Vaš Web sajt ili želite da promenite ili redizajnirate postojeći, samim tim unapredite poslovanje, obratite nam se. Prezentacija na Internetu je veoma pristupačan, povoljan i moderan oblik reklamiranja i promovisanja Vaše firme, određenog proizvoda, usluge ili delatnosti. Budite u korak sa svetom, ne dozvolite da vas konkurencija pretekne, ovaj posao poverite proverenim i dokazanim profesionalcima.
Prilikom izrade internet prezentacije, posebnu pažnju posvećujemo Vama, odnosno Vašim ciljevima i potrebama. Važno je da web sajt ispuni neku svoju svrhu, tj. da Vam pomogne u Vašem poslovanju. Zbog toga se trudimo da svoja iskustva i znanje podelimo sa Vama i omogućimo Vam da izvučete najviše iz onoga što Vam nudimo.
U zavisnosti od svojih potreba možete se odlučiti za jednu od ove dve varijante, ili za njihovu kombinaciju:

Statički internet sajt
Ukoliko se sadržaj Vaše internet prezentacije neće često menjati, ovo je rešenje koje je idealno za Vas.
Kod statičkog internet sajta naglasak je na dizajnu i preglednosti. Potrebno je da se posetioci zainteresuju za ponudu Vaše firme i da što pre nađu ono što ih zanima. Ovakvi sajtovi najčešće sadrže informacije o poslovima kojima se firma bavi, kontakt informacije i ponudu.
Ukoliko mislite da je ovo pravo rešenje za Vas - možete nas kontaktirati ili zatražiti besplatan savet u vezi izrade Vašeg sajta.

Dinamički internet sajt
U modernom biznisu neophodno je da informacije budu aktuelne i tačne. Zamislite da potencijalni klijent poseti Vašu internet prezentaciju i na njoj pronađe informacije koje su bile aktuelne pre nekoliko meseci, ili čak godina. Kakvu to sliku stvara o Vašoj kompaniji?
Na sreću, postoji rešenje i za taj problem. Ukoliko Vam je potrebno da informacije na Vašem sajtu budu uvek potpuno ažurne, ukoliko Vam je potrebno da sami - brzo i jednostavno menjate sadržaj svog web sajta - pravo rešenje za Vas je dinamički web sajt.

Dinamički web sajt, takođe, omogućava interakciju između posetioca i samog sajta. Na taj način možete saznati šta se Vašim klijentima dopada a šta ne, koje su im usluge najinteresantnije i sl.

Nakon početnih konsultacija sa Vama oko definisanja koncepta dizajna, funkcionalnosti i sadržaja, dostavjamo Vam ponudu sa precizno definisanim rokom završetka projekta. Konsultacije će se nastaviti i tokom ostalih faza procesa izrade, do realizacije.

Kako bi lakše odredili formu i Paket Web prezentacije koja odgovara vašim potrebama pogledajte sledeću tabelu. Spremite Vaše tekstove i fotografije ili prepustite i taj deo nama. Kontaktirajte nas, preciznu cenu Vam možemo reći tek posle konsultacija.


 
 

  ZAHVALJUJEMO SE NA
PRUŽENOJ PAŽNJI.  
VI STE NAŠ
196130
POSETILAC


 
© 2008 - Biro Greensoft